Lu jong beginners (basic) Lessenreeks 10 in Eeklo

15 juni 2020 van 16u00 tot 17u15
Locatie: Tuinbouwstraat 1 9900 Eeklo

Omschrijving

We zijn terug opgestart !
De yogaruimte is helemaal 'corona'-proof, er staan schermen tussen de deelnemers. Verder volgen we alle regels die het WHO adviseert.Iedere
deelnemer zal een persoonlijke email krijgen met de te volgen instructies.

Bij de beginners leren we de 21 lu jong oefeningen aan in 8 lessen van 1h15.
De oefeningen van de 5 elementen, van de 5 lichaamsdelen, van de 5 organen van de 6 condities en 2 supplementaire houdingen. We leren bewust worden in het lichaam en bevorderen rust in het hoofd. De ademhalingsoefeningen ontspannen en verminderen stress.
Prijs 130€ voor de reeks/ reknr. BE63 0017 0746 2708


Inschrijven

Wil je graag deelnemen aan deze les? Maak dan gebruik van onderstaand inschrijvingsformulier of neem rechtstreeks contact op via: 0479 525 766.

Uw naam ontbreekt.

Uw e-mail adres ontbreekt.

Uw telefoonnummer ontbreekt.

Invalid Input

The amount of happiness that you have depends on the amount of freedom you have in your heart.

- Thich Nhat Hanh

Over Mijzelf

Van opleiding ben ik orthopedagoge, maar sinds mijn twintiger jaren beoefen ik yoga. De eerste vorm van yoga was Okido-Yoga waarvoor ik lessen volgde aan het Oost-west centrum in Antwerpen. Vervolgens ben ik mij gaan toeleggen op de meer traditionele Hatha Yoga. Deze vorm van yoga heb ik gedurende 15 jaar veelvuldig beoefend.

Daarnaast ben ik gecertificeerd als  Mindfulness trainer( MBSR-MBCT) (postgraduaat), Arteveldehogeschool Gent (2008-2011)

                                                                                                                        

Een aantal jaar geleden ontdekte ik Lu jong, Tog Chöd en Authentic  Mindfulness meditatie.  Dit zijn waardevolle praktijken die door Tulku Lobsang, een Tibetaanse arts en hoogstaande lama, naar het westen gebracht  werden. Hiermee werd  mijn  interesse in yoga en meditatie helemaal gecombineerd.

Ondertussen ben ik ook gecertificeerd in zowel Lu jong 1, Lu jong 2,  Tog chöd  en Mindfulness in de Lineage van Lama Tulku Lobsang  Deze technieken hebben mij geleerd om meer met een open mind en hart in het leven te staan en het bewustzijn te verruimen.Daarom wens ik dan ook om dit aan anderen aan te bieden.

 

Heb je interesse?

Laat iets van je horen...

rogine@metta-sutta.be 0479 525 766

Uw adres ontbreekt.
Uw familienaam ontbreekt.
Uw gsm of telefoon nummer ontbreekt.
Uw email adres ontbreekt.
Uw bericht ontbreekt.