Lu jong beginners (basic) Les in Evergem

28 okt 2020 van 20u00 tot 21u15
Locatie: Kromvelde 19 9940 Evergem

Omschrijving

Lu Jong is een eenvoudige en dynamische bewegingsvorm uit Tibet. Alle bewegingen hebben een diepgaand en heilzaam effect op de ruggenwervel en op het zenuwstelsel. Het regelmatig beoefenen van Lu Jong wakkert het zelfhelend vermogen aan, ontstrest en revitaliseert. Lu Jong kan ook op een stoel gedaan worden en is toegankelijk voor iedereen ongeacht leeftijd en fysieke conditie.
Reeks van 8 lessen: de 5 elementen, de 5 lichaamsdelen, de 5 organen, de 6 condities.
Data: 9/16/23/30 september, 7/14/21/28 oktober
Graag aanmelden via website of GSM 0479 52 57 66
Prijs:130€ op rek: BE 63 0017 0746 2708

Inschrijven

Wil je graag deelnemen aan deze les? Maak dan gebruik van onderstaand inschrijvingsformulier of neem rechtstreeks contact op via: 0479 525 766.

Uw naam ontbreekt.

Uw e-mail adres ontbreekt.

Uw telefoonnummer ontbreekt.

Invalid Input

The truth is, that you already are what you are seeking.

- Adyashanti

Over Mijzelf

Van opleiding ben ik orthopedagoge, maar sinds mijn twintiger jaren beoefen ik yoga. De eerste vorm van yoga was Okido-Yoga waarvoor ik lessen volgde aan het Oost-west centrum in Antwerpen. Vervolgens ben ik mij gaan toeleggen op de meer traditionele Hatha Yoga. Deze vorm van yoga heb ik gedurende 15 jaar veelvuldig beoefend.

Daarnaast ben ik gecertificeerd als  Mindfulness trainer( MBSR-MBCT) (postgraduaat), Arteveldehogeschool Gent (2008-2011)

                                                                                                                        

Een aantal jaar geleden ontdekte ik Lu jong, Tog Chöd en Authentic  Mindfulness meditatie.  Dit zijn waardevolle praktijken die door Tulku Lobsang, een Tibetaanse arts en hoogstaande lama, naar het westen gebracht  werden. Hiermee werd  mijn  interesse in yoga en meditatie helemaal gecombineerd.

Ondertussen ben ik ook gecertificeerd in zowel Lu jong 1, Lu jong 2,  Tog chöd  en Mindfulness in de Lineage van Lama Tulku Lobsang  Deze technieken hebben mij geleerd om meer met een open mind en hart in het leven te staan en het bewustzijn te verruimen.Daarom wens ik dan ook om dit aan anderen aan te bieden.

 

Heb je interesse?

Laat iets van je horen...

rogine@metta-sutta.be 0479 525 766

Uw adres ontbreekt.
Uw familienaam ontbreekt.
Uw gsm of telefoon nummer ontbreekt.
Uw email adres ontbreekt.
Uw bericht ontbreekt.