Lu jong beginners (basic) Les 5 in Eeklo

14 okt 2021 van 19u00 tot 20u30
Locatie: Tuinbouwstraat 1 9900 Eeklo

Omschrijving

Een reeks op DONDERDAG van 8 lessen met 21 oefeningen: de bewegingen van de 5 elementen - de bewegingen van de 5 lichaamsdelen - de 5 vitale organen - de bewegingen van de 6 condities
• Lu Jong versterkt – Hoe meer ik de bewegingen oefen, hoe sterker ik word. Door regelmatig te oefenen merk ik dat mijn lichaam zich gemakkelijk uitrekt en stroomt, naast het stimuleren van mijn immuunsysteem.
• Lu Jong is meditatief – Het voordeel van focussen op beweging en ademhaling is het vermogen om mijn gedachten te vertragen. Er is aanwezigheid, gevoel, adem en beweging. De diepere ademhaling kalmeert ook mijn zenuwstelsel.
• Lu Jong balanceert – Met Lu Jong breng ik balans in alle systemen en elementen in mijn lichaam en geest, alle aspecten werken in harmonie, en in deze balans vind ik mijn ware kracht en vitaliteit.
Data donderdagreeks : 16 -23-30/09, 7-14-21-28/10, 4/11 // 2021

Inschrijven

Wil je graag deelnemen aan deze les? Maak dan gebruik van onderstaand inschrijvingsformulier of neem rechtstreeks contact op via: 0479 525 766.

Uw naam ontbreekt.

Uw e-mail adres ontbreekt.

Uw telefoonnummer ontbreekt.

Invalid Input

The amount of happiness that you have depends on the amount of freedom you have in your heart.

- Thich Nhat Hanh

Over Mijzelf

Van opleiding ben ik orthopedagoge, maar sinds mijn twintiger jaren beoefen ik yoga. De eerste vorm van yoga was Okido-Yoga waarvoor ik lessen volgde aan het Oost-west centrum in Antwerpen. Vervolgens ben ik mij gaan toeleggen op de meer traditionele Hatha Yoga. Deze vorm van yoga heb ik gedurende 15 jaar veelvuldig beoefend.

Daarnaast ben ik gecertificeerd als  Mindfulness trainer( MBSR-MBCT) (postgraduaat), Arteveldehogeschool Gent (2008-2011)

                                                                                                                        

Een aantal jaar geleden ontdekte ik Lu jong, Tog Chöd en Shiné -Traditional Tibetan Shamatha Meditation.  Dit zijn waardevolle praktijken die door Tulku Lobsang, een Tibetaanse arts en hoogstaande lama, naar het westen gebracht  werden. Hiermee werd  mijn  interesse in yoga en meditatie helemaal gecombineerd.

Ondertussen ben ik ook gecertificeerd in zowel Lu jong 1, Lu jong 2,  Tog chöd  en Traditional Tibetan Shamatha Meditation (Shiné) in de Lineage van Lama Tulku Lobsang.   Deze technieken hebben mij geleerd om meer met een open mind en hart in het leven te staan en het bewustzijn te verruimen.Daarom wens ik dan ook om dit aan anderen aan te bieden.

 

Heb je interesse?

Laat iets van je horen...

rogine@metta-sutta.be 0479 525 766

Uw adres ontbreekt.
Uw familienaam ontbreekt.
Uw gsm of telefoon nummer ontbreekt.
Uw email adres ontbreekt.
Uw bericht ontbreekt.