Mindfulness Les 5 in Eeklo

27 apr 2023 van 19u00 tot 21u15
Locatie: Tuinbouwstraat 1 9900 Eeklo

Omschrijving

Een traject van 8 lessen MFN FOR LIFE
Wetenschappelijke onderzoeken naar de effecten van mindfulness op de (geestelijke) gezondheid laten positieve resultaten zien. Zoals dat het stress kan verminderen, je beter kunt leren omgaan met lastige emoties en het verbeteren van je aandacht.
In deze lessen worden tools aangereikt om uit ons piekeren of uit onze slaperigheid te stappen.Om bewust te worden van onze lichamelijke sensaties en (adem)ruimte te geven aan onze emoties. We leren een inzicht te krijgen in de verbondenheid tussen gedachten, emoties en lichamelijke sensaties, waardoor we impulsief gedrag leren herkennen. We leren een pauze nemen om gepastere keuzes te maken. Kortom, we leren beter voor onszelf te zorgen en in een meer authentieke relatie te staan met onze omgeving.
Elke les duurt 2h15m
les 5: TOELATEN EN LATEN ZIJN
Data :op DONDERDAG 9/03, 16/03, 23/03, 20/04, 27/04, 4/05, 11/05, 25/05,
van 19h tot 21h15
voor de ganse reeks 320€ op BE63 0017 0746 2708
aan de inschrijving gaat een aanname gesprek vooraf ; afspreken via GSM 0479 52 57 66 of mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijven

Wil je graag deelnemen aan deze les? Maak dan gebruik van onderstaand inschrijvingsformulier of neem rechtstreeks contact op via: 0479 525 766.

Uw naam ontbreekt.

Uw e-mail adres ontbreekt.

Uw telefoonnummer ontbreekt.

Invalid Input

There is no path to happiness: happiness is the path.

- Buddha

Over Mijzelf

Van opleiding ben ik orthopedagoge, maar sinds mijn twintiger jaren beoefen ik yoga. De eerste vorm van yoga was Okido-Yoga waarvoor ik lessen volgde aan het Oost-west centrum in Antwerpen. Vervolgens ben ik mij gaan toeleggen op de meer traditionele Hatha Yoga. Deze vorm van yoga heb ik gedurende 15 jaar veelvuldig beoefend.

Daarnaast ben ik gecertificeerd als  Mindfulness trainer( MBSR-MBCT) (postgraduaat), Arteveldehogeschool Gent (2008-2011)

                                                                                                                        

Een aantal jaar geleden ontdekte ik Lu jong, Tog Chöd en Shiné -Traditional Tibetan Shamatha Meditation.  Dit zijn waardevolle praktijken die door Tulku Lobsang, een Tibetaanse arts en hoogstaande lama, naar het westen gebracht  werden. Hiermee werd  mijn  interesse in yoga en meditatie helemaal gecombineerd.

Ondertussen ben ik ook gecertificeerd in zowel Lu jong 1, Lu jong 2,  Tog chöd  en Traditional Tibetan Shamatha Meditation (Shiné) in de Lineage van Lama Tulku Lobsang.   Deze technieken hebben mij geleerd om meer met een open mind en hart in het leven te staan en het bewustzijn te verruimen.Daarom wens ik dan ook om dit aan anderen aan te bieden.

 

Heb je interesse?

Laat iets van je horen...

rogine@metta-sutta.be 0479 525 766

Uw adres ontbreekt.
Uw familienaam ontbreekt.
Uw gsm of telefoon nummer ontbreekt.
Uw email adres ontbreekt.
Uw bericht ontbreekt.