Shiné Les 1 in Eeklo

22 mrt 2023 van 10u30 tot 12u30
Locatie: Tuinbouwstraat 1 9900 Eeklo

Omschrijving

Voor degenen die al mindfulness of meditaties hebben hebben gevolgd.
Shiné is traditionele Tibetaanse Shamatha meditatie, concentratie meditatie of éénpantige meditatie.
We maken hier gebruik van de traditionele Tibetaanse Thangka op ons pad naar bevrijding. Hier ontdekken we de negen stadia waar de geest doorgaat in zijn ontwikkeling. Maak kennis met de veel voorkomende obstakels, en de manieren om ze te overwinnen. Begin je te verheugen in de ware aard van je geest, de aard van alertheid, gewaarzijn en gelijkmoedigheid. Stap voor stap leren we mediteren, we beoefenen de positie van het lichaam, de voorbereiding op de meditatie, de verschillende visualisaties, de focus tijdens het mediteren en het relaxen in lichaam en geest. We leren hier calm-abiding meditation.
info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0479 52 57 66Inschrijven

Wil je graag deelnemen aan deze les? Maak dan gebruik van onderstaand inschrijvingsformulier of neem rechtstreeks contact op via: 0479 525 766.

Uw naam ontbreekt.

Uw e-mail adres ontbreekt.

Uw telefoonnummer ontbreekt.

Invalid Input

Happiness never decreases by being shared.

- Gautam Buddha

Over Mijzelf

Van opleiding ben ik orthopedagoge, maar sinds mijn twintiger jaren beoefen ik yoga. De eerste vorm van yoga was Okido-Yoga waarvoor ik lessen volgde aan het Oost-west centrum in Antwerpen. Vervolgens ben ik mij gaan toeleggen op de meer traditionele Hatha Yoga. Deze vorm van yoga heb ik gedurende 15 jaar veelvuldig beoefend.

Daarnaast ben ik gecertificeerd als  Mindfulness trainer( MBSR-MBCT) (postgraduaat), Arteveldehogeschool Gent (2008-2011)

                                                                                                                        

Een aantal jaar geleden ontdekte ik Lu jong, Tog Chöd en Shiné -Traditional Tibetan Shamatha Meditation.  Dit zijn waardevolle praktijken die door Tulku Lobsang, een Tibetaanse arts en hoogstaande lama, naar het westen gebracht  werden. Hiermee werd  mijn  interesse in yoga en meditatie helemaal gecombineerd.

Ondertussen ben ik ook gecertificeerd in zowel Lu jong 1, Lu jong 2,  Tog chöd  en Traditional Tibetan Shamatha Meditation (Shiné) in de Lineage van Lama Tulku Lobsang.   Deze technieken hebben mij geleerd om meer met een open mind en hart in het leven te staan en het bewustzijn te verruimen.Daarom wens ik dan ook om dit aan anderen aan te bieden.

 

Heb je interesse?

Laat iets van je horen...

rogine@metta-sutta.be 0479 525 766

Uw adres ontbreekt.
Uw familienaam ontbreekt.
Uw gsm of telefoon nummer ontbreekt.
Uw email adres ontbreekt.
Uw bericht ontbreekt.